A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Шановні працівники культури! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва вітаємо зі святом усіх працівників Відділу освіти, культури,молоді та спорту Городоцької сільської ради, а також всіх тих, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати духовні скарби нашого народу!   Культура об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння та самовіддану працю. Культура – це місія, вона не продається і не купується, вона несе добро та красу. Цей день об’єднує всіх тих, хто не уявляє свій день без музики, живопису, театру і танців, книги та витворів народної творчості. Ви ті, хто присвятили себе благородній справі: зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого українського народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності. Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей, а головне, робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною. Дякую вам за вашу працю та щиро бажаю здійснення усіх ваших життєвих планів, надій та мрій, нехай кожний Ваш день буде світлим і сонячним, даруючи радість для творчого натхнення і життєвих перемог! Відео привітань дивіться на нашій фейсбук сторінці.

09:08 09.11.2021

Ансамблю модерн-джаз танцю "Ритм" здобув переможні місця на Чемпіонаті у Києві

Керівник ансамблю модерн-джаз танцю "Ритм" Центру дитячої та юнацької творчочті відділу освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Антонюк Анастасія та її вихованці здобули переможні місця на чемпіонаті сучасного та класичного танцю "Neprostotanzi" (Непростотанці) в м.Київ.

09:33 08.11.2021

Відбулося футбольне «Закриття сезону 2021»

У неділю, 31 жовтня, відбулися спортивні змагання за кубок Городоцької сільської ради з міні-футболу «Закриття сезону 2021». Організовував подію КЗ "Центр спорту та фізичного здоров'я " Городоцької сільської ради. За перемогу боролася і команда Відділу освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради - «Городок Освіта». Загалом змагалося 6 колективів громади.

10:34 01.11.2021

Відбулася Спартакіада 2021-2022

Нещодавно, в Обарівському ліцеї, у рамках проведення Спартакіади 2021-2022 серед навчальних закладів Городоцької територіальної громади, відбулися змагання з легкої атлетики.   Змагання проводили з 4-х видів змагань, зокрема: біг 60 метрів, стрибки у довжину, метання малого м’яча та естафетний біг. За першість боролися учні 8-9-х класів Карпилівської гімназії, Бронниківської гімназії, ОЗ «Городоцький ліцей» та Обарівського ліцею.   За результатами змагань перемогу у черговому етапі Спартакіада 2021-2022 серед навчальних закладів Городоцької територіальної громади святкувала команда Карпилівського ліцею, друге місце зайняла команда ОЗ «Городоцький ліцей», третє – Бринниківська гімназія, четвертими стала команда Обарівського ліцею. Переможці та призери змагань в індивідуальних видах були нагороджені медалями та грамотами. Нагороди переможцям та призерам вручили Климюк Катерина, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики,чемпіонка Всесвітньої Універсіади 2019 року, призерка чемпіонатів Європи серед молоді та дорослих,рекордсменка України в естафетному бігу, учасниця Олімпійських Ігр в Токіо та тренер спортсменки Дубіч Валерій Петрович, заслужений тренер України. За інформацією Городоцької сільської ради

09:29 25.10.2021

Вхід для адміністратора