A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

НМТ 2023: УЦОЯО опублікував демонстраційний тест з фізики

Дата: 16.03.2023 15:34
Кількість переглядів: 32

Про це повідомили на порталі Українського центру оцінювання якості освіти.

НМТ з фізики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням. В УЦОЯО зауважують: інтерфейс демонстраційного тесту відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак структура тесту, типи завдань і тривалість аналогічні справжньому.

Тест із фізики налічуватиме 20 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (12 завдань), на встановлення відповідності («логічні пари») (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

Як і в тестах з української мови та математики вступники зможуть вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до попереднього завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримають результат тестування з цього предмета.

Також в УЦОЯО презентували ПДФ-файл із демонстраційним варіантом тесту з фізики, який учні можуть завантажити на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Також там повідомили: під час виконання завдань з фізики можна буде користуватися довідковими матеріалами, а саме таблицею «Префікси до одиниць SI» і таблицею значень тригонометричних функцій деяких кутів.


« повернутися

Вхід для адміністратора