A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

У Городку відбувся традиційний фестиваль колядок та щедрівок «Городок наш колядує»

Дата: 07.01.2024 21:11
Кількість переглядів: 7

У будинку культури села Городок відбувся 10-й щорічний мистецький проєкт різдвяних піснеспівів – «Городок наш колядує».

Перед початком заходу присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Захисників України.

У мистецькому заході взяли участь колективи Городоцької сільської територіальної громади. Подія об’єднала дітей та дорослих у єдиному прагненні долучитися до обрядового дійства з колядками, щедрівками, вертепами.

«Дуже приємно, що українські традиції зберігаються і процвітають, об’єднують як молодь, так і старше покоління. Бажаю усім присутнім, щоб рік новий був Богом благословенний, щоб у доброму здоров’ї дочекатися наступних різдвяних свят, щоб кожна родина жила у мирі та злагоді. Дякую нашим захисникам, які дають нам можливість сьогодні будити на цьому заході», – зазначив заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Сергій Сайко.

Захід був яскравим! Гучними оплесками, радісними посмішками зустрічали та проводжали глядачі всі колективи від найменших - дітлахів до найстарших.

Учасників фестивалю заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Сергій Сайко та директор КЗ «Культурно-дозвіллєвий центр» Городоцької сільської ради Тетяна Зайчук нагородили подарунками та Подяками відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради.

Завершився фестиваль спільним виконанням учасниками та глядачами колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю».

Джерело: Городоцька сільська рада

 



« повернутися

Вхід для адміністратора