A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Підсумкова нарада комунальних закладів Городоцької сільської ради

Дата: 08.02.2024 15:58
Кількість переглядів: 5

Сьогодні в приміщенні будинку культури с. Городок комунального закладу «Культурно-дозвіллявий центр» Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області відбулася підсумкова нарада за участю працівників комунальних закладів «Культурно-дозвіллявий центр», «Публічно-шкільна бібліотека» та «Городоцька школа мистецтв» Городоцької сільської ради.

На нараду були запрошені заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Городоцької сільської ради Сергій Сайко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Володимир Грисюк. Перед початком, присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників України. На нараді обговорили проведену роботу комунальних закладів в 2023 році, а також перспективи діяльності на 2024 рік.

На завершеня наради, відділом освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради відзначили працівників комунальних закладів нагородами за сумлінну працю у 2023 році. Начальник подякував та висловив найкращі побажання щодо подальших досягнень у їхній діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора