A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Тренінгове заняття в Обарівському ліцеї: Медіаграмотність в умовах війни

Дата: 28.02.2024 09:58
Кількість переглядів: 4

Як убезпечити себе від неякісного, негативного впливу медіа? Як отримувати з медіа лише корисну інформацію, адже ми живемо у інформаційному світі та просто виключити медіа зі свого життя не можемо.

В тому, щоб навчити підлітків поводити себе відносно інформаційного тиску, інформаційного впливу, і полягала мета зустрічі лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Городоцької ОТГ, що відбулася сьогодні в нашому ліцеї.

У дружньому колі лідерів учнівського самоврядування, педагогів-організаторів, соціального педагога психолога Обарівського ліцею час пролетів швидко, а праця була плідною.

Приємно відзначити, що до тренінгового заняття з лідерами учнівського самоврядування, яке проводила заступник директора з виховної роботи Зарічнюк Наталія Ростиславівна, приєднався й начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимир Миколайович Грисюк.

Завжди раді бачити в нашому ліцеї друзів та однодумців, з якими в атмосфері творчої співпраці можна отримати корисні знання та поділитися ними з іншими.

Джерело: Обарівський ліцей



« повернутися

Вхід для адміністратора