A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Нарада з відповідальними особами по цивільному захисту та пожежній безпеці закладів освіти та культури Городоцької сільської ради

Дата: 29.02.2024 17:01
Кількість переглядів: 9

29 лютого в відділі освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради відбулася нарада з відповідальними особами з цивільного захисту та пожежній безпеці закладів освіти та культури Городоцької сільської ради.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Володимир ГРИСЮК відкрив нараду та ознайомив присутніх з планом наради .

Про захист та дії у надзвичайних ситуаціях, про попередження та виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій для збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу інформувала Яна МАТВІЙЧУК, провідний  фахівець відділу із забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Рівненському районі.

Про організацію та планування заходів у разі виникнення  кризових ситуацій інформувала Валентина ІГНАТОВИЧ, інженер з охорони праці відділу освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради.

Про застосування засобів пожежогасіння (вогнегасників)  при виникненні пожежі інформував  Дмитро НОСАЛЬ,  головний інспектор з нагляду в сфері пожежної та техногенної безпеки в Рівненському районі.

Проведено практичне заняття, щодо правильного користування  засобами пожежогасіння (вогнегасником).

У форматі запитання-відповіді, працівники обмінялися інформацією щодо безпекових заходів.



« повернутися

Вхід для адміністратора