A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Відкритий урок на базі ансамблю народного українського танцю "Струмочок" у БК с. Обарів

Дата: 06.03.2024 11:22
Кількість переглядів: 6

У КЗ "Культурно-дозвіллєвий центр" Городоцької сільської ради є дитячі вокальні ансамблі, хореографічні колективи, гуртки декоративно-ужиткового мистецтва, це все робота з дітьми. Ця робота потребує для керівників не аби якої відповідальності та професіалізму, а також спілкування з дітьми та їх батьками, налагодження контактів.

З цією метою запроваджуємо ряд відкритих уроків у дитячих колективах аматорської творчості та в колективах іншої гурткової роботи.

Відкритий урок було показано 03 березня в БК с.Обарів на базі ансамблю народного українського танцю "Струмочок", керівник Віталій Волинець, та 05 березня в БК с. Городок - на базі ансамблю сучасного танцю "Мрія", керівник Марія Ющик.

Батьки та глядачі спостерігали за розминкою, розминкою по колу, екзерсис на середині залу в напрямку джаз-модерн, стрибки та оберти. Не легкою працею керівники та учасники хореографічних колективів досягають певних результатів, щоб приймати участь, як на своїй сцені так і у Всеукраїнських, обласних та іншого рівня конкурсах та фестивалях.

Джерело: КЗ "Культурно-дозвіллєвий центр" Городоцької сільської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора