A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Майстер-клас "Великодня писанка"

Дата: 12.04.2024 10:38
Кількість переглядів: 3

В давнину писанкарство було невід’ємною частиною життя кожної родини напередодні Великодня. Ми вважаємо, що краще один раз прийти на майстер-клас писанкарства та відчути, що таке писанка на власному досвіді. А досвід підказує, що спробувавши створювати гарні писанки один раз, зупинитися вже неможливо.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту спільно з Центром дитячої та юнацької творчості Городоцької сільської ради підвели підсумки І етапу Всеукраїнського конкурсу «Великодня писанка» та провели перший благодійний майстер-клас.

Майстриня Іванна Якимчук розповіла про історію писанкарства в Україні, про різні види  та техніки написання писанки. Неважливо, чи ти вмілий майстер писанкарства, чи ти людина, яка ніколи не тримала в руках писачка - головне мати бажання творити та вкласти в неї частинку своєї душі. Учасники майстер-класу долучилися до збору коштів на благодійність та зібрали 2600 гривень. Кошти будуть спрямовані на потреби поранених військових, що знаходяться на лікуванні у обласному Центрі психічного здоровя.

Відео можна переглянути на Facebook сторінці Відділу освіти, культури, молоді та спорту за посиланням: https://fb.watch/roDH1rplPw/


« повернутися

Вхід для адміністратора