A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Національний мультипредметний тест

З’явилася можливість пройти демонстраційний варіант тесту з математики у НМТ

З'явилася демонстраційна версія тесту з математики у Національному мультипредметному тесті. Із ним можна ознайомитися на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти https://lv.testportal.gov.ua/demotest.math/

12:37 06.03.2023

Прохідні бали з усіх предметів НМТ підвищено

Під час вступної кампанії 2023 року буде підвищено мінімальні пороги для всіх предметів НМТ, які необхідно подолати учасникам для отримання позитивного результату тестування.

11:11 27.01.2023

Модель проведення НМТ в 2023 році. Головне.

20 січня презентована модель та особливості проведення національного мультипредметного тесту, результати якого необхідні абітурієнтам для вступу на бакалаврський або медичний магістерський рівні вищої освіти.

11:08 27.01.2023

Учасникам пробного ЗНО до кінця року повернуть кошти

Усі учасники пробного ЗНО до кінця року зможуть повернути кошти, сплачені за участь у скасованій процедурі. Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет. За його словами, Міністерство освіти отримало чимало запитів від учасників пробного ЗНО щодо повернення грошей або їхній перерахунок на потреби держави. «Повідомляю, що всі, хто зареєструвався, до кінця року зможуть повернути кошти, що не були використані для підготовки до пробного ЗНО», – підкреслив Сергій Шкарлет. Також він поінформував, що наразі Український центр оцінювання якості освіти розробляє відповідний механізм, який буде оприлюднений пізніше.

14:26 05.04.2022

ЗНО-2022: на які зміни чекати? Пояснення УЦОЯО

5 січня стартувала реєстрація на пробне ЗНО. Які новації в тестуванні запровадять у 2022 році в ефірі радіо "Культура" розказала заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко.

12:00 11.01.2022

Вхід для адміністратора