A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Вистава Роберта Тома "Вісім люблячих жінок" в Городоцькій громаді

3 березня в клубі с.Караєвичі КЗ «Культурно-дозвіллєвий центр» Городоцькоі сільської ради завітали гості - народний аматорський театр «Зорецвіт» центру культури і дозвілля «Палац Зоря» Зорянської сільської ради, керівник якого - Алла Матвіїва, з виставою Роберта Тома «Вісім люблячих жінок».

09:17 04.03.2024

Нарада з відповідальними особами по цивільному захисту та пожежній безпеці закладів освіти та культури Городоцької сільської ради

29 лютого в відділі освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради відбулася нарада з відповідальними особами з цивільного захисту та пожежній безпеці закладів освіти та культури Городоцької сільської ради.

17:01 29.02.2024

Огляд-конкурс читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській»

З метою  сприяння глибшому ознайомленню та вивченню учнівською молоддю спадщини Тараса Григоровича Шевченка, долучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу у дистанційному форматі відбувся І етап обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів  «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській» серед закладів  освіти  Городоцької сільської ради.

15:35 28.02.2024

Тренінгове заняття в Обарівському ліцеї: Медіаграмотність в умовах війни

Як убезпечити себе від неякісного, негативного впливу медіа? Як отримувати з медіа лише корисну інформацію, адже ми живемо у інформаційному світі та просто виключити медіа зі свого життя не можемо.

09:58 28.02.2024

Вітаємо з перемогою у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання)

23.02.2024 року відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій  (трудового навчання). За перемогу змагались 14 учасниць  9 класу та 12 учасниць 11 класу закладів загальної середньої освіти області.

09:21 27.02.2024

Відзначення Дня Народження Лесі Українки: Книжкова Поличка у «Публічно-шкільній бібліотеці» с. Обарів

25 лютого - день народження однієї з найпопулярніших поетес України. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, Леся Українка – неперевершений поет боротьби, поет-патріот.

22:01 25.02.2024

Вхід для адміністратора