A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Нарада з відповідальними особами по цивільному захисту та пожежній безпеці закладів освіти та культури Городоцької сільської ради

29 лютого в відділі освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради відбулася нарада з відповідальними особами з цивільного захисту та пожежній безпеці закладів освіти та культури Городоцької сільської ради.

17:01 29.02.2024

Огляд-конкурс читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській»

З метою  сприяння глибшому ознайомленню та вивченню учнівською молоддю спадщини Тараса Григоровича Шевченка, долучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу у дистанційному форматі відбувся І етап обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів  «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській» серед закладів  освіти  Городоцької сільської ради.

15:35 28.02.2024

Тренінгове заняття в Обарівському ліцеї: Медіаграмотність в умовах війни

Як убезпечити себе від неякісного, негативного впливу медіа? Як отримувати з медіа лише корисну інформацію, адже ми живемо у інформаційному світі та просто виключити медіа зі свого життя не можемо.

09:58 28.02.2024

Вітаємо з перемогою у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання)

23.02.2024 року відбувся обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій  (трудового навчання). За перемогу змагались 14 учасниць  9 класу та 12 учасниць 11 класу закладів загальної середньої освіти області.

09:21 27.02.2024

Відзначення Дня Народження Лесі Українки: Книжкова Поличка у «Публічно-шкільній бібліотеці» с. Обарів

25 лютого - день народження однієї з найпопулярніших поетес України. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, Леся Українка – неперевершений поет боротьби, поет-патріот.

22:01 25.02.2024

Вітаємо ансамбль «Сузір’я» з перемогою у Всеукраїнському літературно-музичному фестивалі вшанування воїнів України “Розстріляна молодість”, присвяченого Дню Героїв Небесної Сотні

Дипломом Українського державного центру позашкільної освіти ІІ ступеня нагороджено вокальний ансамбль «Сузір’я» ОЗ «Городоцький ліцей» під керівництвом Новосад Юлії, які змагалися у номінації «Вокальне мистецтво».

14:46 23.02.2024

Вхід для адміністратора