A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

У громаді відзначили Міжнародний день волонтера та зібрали кошти на підтримку ЗСУ

9 грудня, у будинку культури села Городок відбулися урочисті заходи з відзначення Міжнародного дня волонтерів «Волонтери – люди доброї волі» та благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

09:20 10.12.2023

Вітаємо учнів громади з новими перемогами!!!

Учениця опорного закладу «Городоцький ліцей» Макарчук Анна (вчитель Грицюк Оксана Анатоліївна)  посіла призове місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови, яка відбулася 01 грудня 2023 року.  

16:58 08.12.2023

Уроки безпеки для учнів 2-х та 4-х класів Карпилівської та Бронницької гімназій

8 листопада у рамках Всеукраїнського проєкту "Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі" за запрошенням вихователя безпеки Городоцької ТГ Валентини Ігнатович, фахівцем відділу із забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Рівненському районі Яною Матвійчук було проведено уроки безпеки на теми:

15:45 08.12.2023

Перемога на обласному етапі ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови: Вітаємо Вероніку Ковальчук та вчителя Наталію Майструк!

Вітаємо Ковальчук Вероніку,  ученицю 5 класу опорного закладу «Городоцький ліцей» та вчителя української  мови та літератури Наталію Майструк з перемогою у   ІІІ (обласному) етапі  ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (ІІІ - місце)!!!

14:12 08.12.2023

Вхід для адміністратора