A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Практична майстерня «Реалізація стратегій і принципів навчання дітей з ООП»

04.01.2024 психологічною службою ОЗ «Городоцький ліцей» організували практичну майстерню «Реалізація стратегій і принципів навчання дітей з ООП». Соціальний педагог закладу Катерина Чабан ознайомила педагогічних працівників з шляхами реалізації стратегії покрокової підтримки учнів з ООП, способами структурування навчальних завдань.

09:31 05.01.2024

Інклюзивно-ресурсний центр Городоцької територіальної громади відзначив п’яту річницю від дня створення

28 грудня інклюзивно-ресурсному центру Городоцької тергромади виповнився перший невеликий ювілей – п’ять років із для створення. З цієї нагоди колектив закладу організував для своїх вихованців та їхніх батьків справжнє свято.

09:54 29.12.2023

Волонтерський вертеп завітав до Відділу освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради

Волонтерська родина села Карпилівка спільно з БФ "Відповідальні Українці" з оригінальним волонтерським вертепом завітала у Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради.

15:14 28.12.2023

Діти з ОЗ "Городоцький ліцей" несуть радість та підтримку: колядують і збирають кошти для ЗСУ

Коли колядують діти, світ стає добрішим, душа наповнюється радістю та милосердям, в очах бринять сльози, бо лунає колядка з дитячих вуст, сповіщаючи про Різдво Христове. А особливо трепетно і щемливо стає на душі, коли діти колядують і збирають кошти для потреб ЗСУ.

09:25 28.12.2023

Вхід для адміністратора