A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Відбувся традиційний "Різдвяний фестиваль регбі"

Захід відбувся в ДЮСШ 4 м. Рівне. Варто відзначити, що вперше в історії регбі в Рівненській області відбулася гра по правилам ТАЧ РЕГБІЛІГ серед команд повністю складених з дівчаток Городоцької ТГ, що займаються в КЗ «Центр спорту та фізичного здоров’я «Городоцької сільської ради.

19:25 23.12.2023

Вифлеємський вогонь миру в Городоцькій тергромаді

20 грудня, з Вифлеємським вогнем миру до Відділу освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради завітали представники Національної скаутської організації "Пласт". Привітавши працівників відділу теплими словами та традиційною піснею Вифлеємського Вогню. У відповідь, діти отримали подяку та солодкі подарунки від начальника відділу Володимира Грисюка.

12:27 20.12.2023

Юні спортсменки з Городоцької територіальної громади посіли третє місце на обласних змаганнях з волейболу

Сьогодні, відбувався фінал кубку області з волейболу серед жінок, збірних команд територіальних громад. У фіналі волейболістки з Городоцької територіальної громади у впертій боротьбі із суперниками вибороли бронзові нагороди змагань.

19:29 17.12.2023

16 грудня в місті Львів відбувся Всеукраїнський турнір з тач-регбіліг "Олімпійські надії"

Від початку функціонування спортивного гуртка з регбі-це вже другий турнір, в якому збірна команда Городоцької ТГ приймає участь під керівництвом тренера Володимира РАДЧИКА.

11:40 17.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

10:13 14.12.2023

Вхід для адміністратора