A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Літературно-мистецький благодійний захід "Весна починається з Шевченка"

17 березня в Будинку культури с. Карпилівка відбувся літературно-мистецький благодійний захід "Весна починається з Шевченка", в програмі концерту взяли участь творчі колективи місцевого клубного закладу.

09:18 18.03.2024

Відкритий урок в КЗ «Городоцька школа мистецтв» Городоцької сільської ради

13 березня відбувся відкритий урок з предмету Колективне музикування (оркестровий клас) за участю дитячого духового оркестру «Вишнева гора» Комунального закладу «Городоцька школа мистецтв» Городоцької сільської ради, керівники дитячого оркестру - Віктор Котовський та Петро Селецький, директор - Назар Мазур.

14:54 14.03.2024

Дощовиця – ідеальний та оригінальний подарунок для друзів та близьких!

Усі ми добре знаємо, що в житті не має нічого сталого – усе тече, час змінюється,  міняється світ навколо. Сьогодні наша розповідь  про молоду, талановиту майстриню, жительку с. Городок Ганну Гром’як.

10:43 12.03.2024

Відкритий спортивний захід з плавання "STELLAR SWIMMERS" відбувся в неділю в селі Зоря.

Ініціатор заходу КЗ "Центр спорту та фізичного здоров'я", відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради, Зорянська ДЮСШ, відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Зорянської сільської ради.

10:20 12.03.2024

В Городоцькій громаді відзначили 210-ту річницю від дня народження Т.Г. Шевченка

Урочистості з нагоди 210-ї річниці від дня народження Т.Г. Шевченка відбулися в Будинку культури с.Городок за участю аматорських колективів та окремих виконавців КЗ "Культурно-дозвіллєвий центр", працівників КЗ "Публічно-шкільна бібліотека", КЗ "Городоцька школа мистецтв" та учнів освітніх закладів Городоцької ОТГ.

09:27 11.03.2024

Зі святом весни та краси!

Дорогі жінки, вітаю вас зі святом весни та краси! Бажаю вам весняного настрою, квітучої краси, щирих компліментів, приємних сюрпризів та невичерпної енергії. Щоб кожен день був сповнений радості, любові та тепла. Нехай вас оточують увагою та турботою близькі люди. Нехай життя буде сповнене щасливих моментів, а кожен день дарує радість та натхнення!

10:33 08.03.2024

Відкритий урок на базі ансамблю народного українського танцю "Струмочок" у БК с. Обарів

У КЗ "Культурно-дозвіллєвий центр" Городоцької сільської ради є дитячі вокальні ансамблі, хореографічні колективи, гуртки декоративно-ужиткового мистецтва, це все робота з дітьми. Ця робота потребує для керівників не аби якої відповідальності та професіалізму, а також спілкування з дітьми та їх батьками, налагодження контактів.

11:22 06.03.2024

Виробнича нарада по питанню щодо проведення атестації працівників закладів культури Городоцької громади

05 березня в КЗ "Публічно-шкільна бібліотека" та в КЗ "Культурно-дозвіллєвий центр" Городоцької сільської ради відбулися виробничі наради по питанню щодо проведення атестації працівників закладів культури, а також ознайомлення з планом проведення культурно-мистецьких заходів на території Городоцької ОТГ на 2024 рік.

19:50 05.03.2024

Вхід для адміністратора