A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області

Дві автівки передано для Збройних Сил України

Сила українців – у єдності, а підтримка захисників, які боронять українську землю на передовій, – справа честі кожного. Вчора для підрозділів Збройних Сил України передано чергові автівки.

15:36 12.02.2024

"Слідом за #Голосами": Презентація антології Всеукраїнського форуму військових письменників

9 лютого, завідувачі КЗ «Публічно-шкільної бібліотеки» Городоцької сільської ради були запрошені до Рівненської обласної бібліотеки для молоді на презентацію збірки Слідом за #Голосами антологія Всеукраїнського форуму військових письменників.

09:24 10.02.2024

Підсумкова нарада комунальних закладів Городоцької сільської ради

Сьогодні в приміщенні будинку культури с. Городок комунального закладу «Культурно-дозвіллявий центр» Городоцької сільської ради Рівненського району Рівненської області відбулася підсумкова нарада за участю працівників комунальних закладів «Культурно-дозвіллявий центр», «Публічно-шкільна бібліотека» та «Городоцька школа мистецтв» Городоцької сільської ради.

15:58 08.02.2024

Заняття на тему "Ввічливість" у групі з короткотривалим перебуванням в дошкільному підрозділі ОЗ «Городоцький ліцей»

5 лютого в дошкільному підрозділі ОЗ «Городоцький ліцей» відбулося заняття на тему "Ввічливість" у групі з короткотривалим перебуванням, у якому взяв участь Володимир Грисюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту.

09:36 06.02.2024

Свято-Покровська парафія села Бронники приєдналася до Православної Церкви України

В історичному розвитку православних громад України сьогодні відбулася важлива подія – Свято-Покровська парафія села Бронники, Городоцької об'єднаної територіальної громади Рівненського району, приєдналася до Православної Церкви України.

12:54 05.02.2024

Відбувся Чемпіонат Шпанівської ТГ з настільного тенісу серед чоловіків та жінок, у якому взяла участь Городоцька ТГ

На спортивній базі ОЗ «Шпанівський ліцей», 04 лютого 2024 року комунальним закладом «Шпанівський центр культури, спорту та туризму» було організовано та проведено Чемпіонат Шпанівської ТГ з настільного тенісу в одиночному розряді серед чоловіків та жінок.

20:38 04.02.2024

Вхід для адміністратора